Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudom elkölteni az összegyűjtött pénzt?

Három lehetőség közül választhatsz. Le tudod vásárolni partnerboltjainkban, át tudod adni valaki másnak vagy ki tudod utaltatni a számlaszámodra. Utóbbi két esetben 4%+ÁFA összegrésszel csökkentett összeget kapod meg 1 banki munkanapon belül.

 

Mi történik, ha nem érem el a gyűjtés célját?

Semmi gond. Nem kötelező a célt elérni, az összegyűlt összeget így is elköltheted, amire csak szeretnéd. Igaz ez arra az esetre is, hogy ha a célnál több pénz gyűlik össze.

 

Szükséges regisztrálnom?

Igen. Gyűjtést csak a goood.hu oldalon történő regisztrációval tudsz indítani, de ne aggódj, mert gyors és egyszerű. Elég megadnod a neved, emailcímed, és egy jelszót, amivel a gyűjtést létrehozod. Ezen kívül szükségünk lesz a számlázási adataidra, illetve a bankszámlaszámodra is arra az esetre, ha a gyűjtés lezárása után is küld valaki pénzt, vagy ha az összeg nem kerül felhasználásra. Így ezekben az esetekben is hozzád kerül a hozzájárulás összege.

Ha már előzőleg regisztráltál (úgyis, hogy más gyűjtéshez járultál hozzá), elég belépned az email címeddel és jelszavaddal.

A Facebook felhasználóddal még egyszerűbb a regisztráció.

 

Hogyan tudok hozzájárulni egy gyűjtéshez?

A gyűjtéshez meghívás után tudsz hozzájárulni. A gyűjtés szervezőjének van lehetősége megadni, hogy kik vegyenek részt egy gyűjtésben. Ha hozzá szeretnél járulni egy gyűjtéshez, de nem hívtak meg, meghívót tudsz kérni, amiről emailben tájékoztatjuk a gyűjtés szervezőjét.

 

Mennyi időm van rá, hogy elköltsem az összegyűjtött pénzt?

A gyűjtés lezárását követően 180 napod van rá, hogy rendelkezz az összegyűjtött összegről. Ha 90 nap után még mindig nem döntöttél arról, hogy vásárolsz-e egy partnerünknél, kiutalod bankszámládra vagy átadod másnak az összeget, akkor emailben emlékeztetőt küldünk róla.

 

Mi történik, ha az összegyűjtött pénzt nem költöm el időben?

Amennyiben nem költötted el a pénzt, akkor 180 napot követően visszautalásra kerül a gyűjtést indító számlaszámára.

 

Több célra is el tudok költeni egy gyűjtést?

Egy gyűjtést csak egy célra tudsz felhasználni.

 

Mennyi időn belül érkezik meg a kiutalt összeg?

Egy banki munkanapon belül.

 

Milyen fizetési módokkal tudok hozzájárulni?

A következő fizetési módok közül választhatsz: banki átutalás, bankkártyás fizetés vagy PayPal.

 

Ki járulhat hozzá a gyűjtésemhez?

A gyűjtést te szervezed, és csak az járulhat hozzá a gyűjtéshez, akit te meghívsz. Meghívót emailben vagy Facebookon tudsz küldeni.

 

Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, írj nekünk:Küldés
Ennyit gyűjtött már a Goood közösség
3 858 232 Ft
Skoopy Kft © 2015 Minden jog fenntartva