Steril hely mütét után!

Nyilvános
ház, lakás

Akinek gyűjtünk

Norbert

Aki a gyűjtést szervezi

M Eszter

Leírás

Kedves Mindenki!
Szeretnék segitséget kérni egy nehéz sorsú Család számára!
A Családról röviden
Az Édesapa lassan 7 éve Vesebeteg és 2 naponta jár Dilaizis kezelésre!
Az Édesanya Közmunkásként dolgozot(3 és fél év)sajnos nem hosszabitották!
Az Édesanyának akad néha maszek munkája ha Élletérsa nincs Dializis kezelésen!
Az Édesapa EGYT kap!
Az Édesanya Szociális segély+CSP!
Havi jövedelmük nem fedezi az 1 honapi megélhetést mivel az Édesapa havi gyógyszere amit nem tudnak Közgyógyra kiváltani az 20 ezer ft!
Leirnám az Édesapának pár betegségét

A történetem 2003 ban kezdődött(szemtrauma)!

2013.10.15-17: Testszerte jelentkező ödémaképződés. A panaszok hátterében nephrosisy,hypoalbuminaemia igazolódott.

2013.10.17-19: Bekerültem a 1 számú Belklinika mert ismeretlen eredetű Nephrosis Syndroma

2013.10.30-11.03 SE II belklinikán észlelték, majd a SE I Belklinikára kerültem áthelyezezésre.

2013.12.10 én Vesebiopsziára került sor.

2013.12 hó I Belklinika: Felvételére jelentős ödéma, súlyos hypalbuminaema adott okot. Diuretikus kezelés

Rendszeres albuminpótlást kaptam infuzion keresztül. Alapbetegségem miatt p.o szteroid kezelésben részesültem, fehérjeüritésem egyelöre még nephroticus mértékű.

2014.02 Vesebiopszia került sor amin megállapitották, hogy súlyos Vesebetségem van ami akár halálos is lehet ha nem kezelik HD kezelésel.

2014.02 Az ultrastruktúrális vizsgálattal diffúz lábnyújtvány összefolyás figyeltek meg, mely podocytopathiára utalt, melynek hátterében mind MCG, mind FSGS állt. A látott ultrastruktúrális kép megfelelt a fénymikroszkópos vizsgálat során a látottaknak.

2014.08.25-09.04 Szent István Kórház: Nephrosis Syndroma, FSGS kivizsgálatok zajlottak továbbra is, ez 3 honapja már a Korházi bent fekvésemnek szakaszában.

2015.04. Ineffektiv szteroidterápia kezelést inditottak.

2015.04. 3 alkalommal plazmacsere. eGFR 60-90(2013), 60-90(2014), 30-55(2015).

2015.06-tól HD kanülön keresztül tartós dializiskezelés.

2015.07. I számú Belklinikára szállitották át újból(Dializisállomás) ott észlelték gravis anaemia miatti felvételt!

Miután oligo-anuriája csak a nagy adag indometacin mellett biztositható, és a gyógyszer felfügesztése kapcsán ismét bő diuresis- és massziv proteinuria indult el, és még egy kezelést inditottak el, renalisok occlusióját tervezték.

Haemodializis kezelésem kanülön keresztül végezték.

2015.10 Ideiglenes kanült tartós kanülre cserélték

2016.03.02 I Belklinika Dializis kezelés

2016.04.18 I Belklinika továbbra is Kórházi kezelésem javasolt súlyos állapotom végett

2016.04.18-23: HD kezelési testsúlyom 10 kg-ot csökkent.

EPO kezelésem visszaállitották.

2016.09.05-08 Továbbiakban is bent fekszek és napi rendszereségel történt HD kezelés céljából.

Transzplantációs várólistára helyezés egyenlöre compliance hiány miatt nem jött szóba.

2017.02 . Augmentin kezelést javasolták otthon.

2017.07.04 Jobb csuklóm eltört,Merényi Kórház Traumatológiáján eláttak. Gipszet kaptam

Orvosal a napokban konzultáltam és ajánlotta számukra a külföldi kezelést is!

De sajnos ezt a Család nem tudja megoldani mert számukra költséges

Kiutazás, Orvosi ellátás stb!

Kinti Orvosal konzultátak és meg is van az idöpont és az Orvosi papirokat is megnézte és lehetöséget lát arra hogy mielöbb új vesét kapjon és ujra teljes életet élhessen!

Kérem önnöket segitsenek a Család számára hogy ezt megtudják valósitani és az Édesapa ujra teljes életet élhesen

Köszönöm aki segit számukra vagy akár megossza!




Ennyi gyűlt össze:
Ennyi gyűlt össze:
0 Ft
Ennyi a cél:
Ennyi a cél:
1 000 000 Ft
0%
Már csak 1808 nap van hátra!
Hozzájárulok
0 ember már hozzájárult

Leírás

Kedves Mindenki!
Szeretnék segitséget kérni egy nehéz sorsú Család számára!
A Családról röviden
Az Édesapa lassan 7 éve Vesebeteg és 2 naponta jár Dilaizis kezelésre!
Az Édesanya Közmunkásként dolgozot(3 és fél év)sajnos nem hosszabitották!
Az Édesanyának akad néha maszek munkája ha Élletérsa nincs Dializis kezelésen!
Az Édesapa EGYT kap!
Az Édesanya Szociális segély+CSP!
Havi jövedelmük nem fedezi az 1 honapi megélhetést mivel az Édesapa havi gyógyszere amit nem tudnak Közgyógyra kiváltani az 20 ezer ft!
Leirnám az Édesapának pár betegségét

A történetem 2003 ban kezdődött(szemtrauma)!

2013.10.15-17: Testszerte jelentkező ödémaképződés. A panaszok hátterében nephrosisy,hypoalbuminaemia igazolódott.

2013.10.17-19: Bekerültem a 1 számú Belklinika mert ismeretlen eredetű Nephrosis Syndroma

2013.10.30-11.03 SE II belklinikán észlelték, majd a SE I Belklinikára kerültem áthelyezezésre.

2013.12.10 én Vesebiopsziára került sor.

2013.12 hó I Belklinika: Felvételére jelentős ödéma, súlyos hypalbuminaema adott okot. Diuretikus kezelés

Rendszeres albuminpótlást kaptam infuzion keresztül. Alapbetegségem miatt p.o szteroid kezelésben részesültem, fehérjeüritésem egyelöre még nephroticus mértékű.

2014.02 Vesebiopszia került sor amin megállapitották, hogy súlyos Vesebetségem van ami akár halálos is lehet ha nem kezelik HD kezelésel.

2014.02 Az ultrastruktúrális vizsgálattal diffúz lábnyújtvány összefolyás figyeltek meg, mely podocytopathiára utalt, melynek hátterében mind MCG, mind FSGS állt. A látott ultrastruktúrális kép megfelelt a fénymikroszkópos vizsgálat során a látottaknak.

2014.08.25-09.04 Szent István Kórház: Nephrosis Syndroma, FSGS kivizsgálatok zajlottak továbbra is, ez 3 honapja már a Korházi bent fekvésemnek szakaszában.

2015.04. Ineffektiv szteroidterápia kezelést inditottak.

2015.04. 3 alkalommal plazmacsere. eGFR 60-90(2013), 60-90(2014), 30-55(2015).

2015.06-tól HD kanülön keresztül tartós dializiskezelés.

2015.07. I számú Belklinikára szállitották át újból(Dializisállomás) ott észlelték gravis anaemia miatti felvételt!

Miután oligo-anuriája csak a nagy adag indometacin mellett biztositható, és a gyógyszer felfügesztése kapcsán ismét bő diuresis- és massziv proteinuria indult el, és még egy kezelést inditottak el, renalisok occlusióját tervezték.

Haemodializis kezelésem kanülön keresztül végezték.

2015.10 Ideiglenes kanült tartós kanülre cserélték

2016.03.02 I Belklinika Dializis kezelés

2016.04.18 I Belklinika továbbra is Kórházi kezelésem javasolt súlyos állapotom végett

2016.04.18-23: HD kezelési testsúlyom 10 kg-ot csökkent.

EPO kezelésem visszaállitották.

2016.09.05-08 Továbbiakban is bent fekszek és napi rendszereségel történt HD kezelés céljából.

Transzplantációs várólistára helyezés egyenlöre compliance hiány miatt nem jött szóba.

2017.02 . Augmentin kezelést javasolták otthon.

2017.07.04 Jobb csuklóm eltört,Merényi Kórház Traumatológiáján eláttak. Gipszet kaptam

Orvosal a napokban konzultáltam és ajánlotta számukra a külföldi kezelést is!

De sajnos ezt a Család nem tudja megoldani mert számukra költséges

Kiutazás, Orvosi ellátás stb!

Kinti Orvosal konzultátak és meg is van az idöpont és az Orvosi papirokat is megnézte és lehetöséget lát arra hogy mielöbb új vesét kapjon és ujra teljes életet élhessen!

Kérem önnöket segitsenek a Család számára hogy ezt megtudják valósitani és az Édesapa ujra teljes életet élhesen

Köszönöm aki segit számukra vagy akár megossza!




Akik már hozzájárultak0

Hozzászólások


Hozzászólás
Ennyit gyűjtött már a Goood közösség
94 006 676 Ft
Skoopy Kft © 2015 Minden jog fenntartva